MASSAGESKlassieke massage, 20 minuten: € 35,-

rug,nek en schouder met voeten of gezicht, nek en decolleté


Klassieke massage,60 minuten: € 60,-

hele benen, rug nek en schouder, en voeten en gezicht hals en decolleté,hoofd


bij mij massages gebruik ik geheel natuurlijke  etherische oliën gemengd met amandelolie waar je zelf uit kunt kiezen!


Voetreflexmassage, 45 minuten: € 45,-


Hot-Stone Massage, 60 minuten: € 50,-


Klankschalenmassage 60 min. €50,- 

met Tibetaanse klankschalen, laat je helen met de kracht van geluid!

Op locatie te boeken, (even persoonlijk contact opnemen via telefoon of de mail)Vlindermassage, 20 min. :€ 35,- 


De Vlindermassage is een eenvoudige zachte en subtiele massage op de ruggengraat die diep in werkt op het centrale zenuwstelsel. De massage geeft een diepe ontspanning en nodigt het lichaam uit om blokkades en oude spanningen (stress) los te laten. En zo komt er weer balans in het lichaam.


Bij de Vlindermassage wordt op de rug een eenvoudige lichte massage beweging in verschillende banen continu herhaald. Op de rug hebben de banen de vorm van een vlinder. Ondanks de herhaling voelt elke nieuwe ronde weer anders en kan er energetisch veel gebeuren. Het geeft een meditatief karakter.

Ons lichaam kent enkele belangrijke centra. Een van deze centra is de ruggenwervel. Hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Deze zenuwen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam. Het prikkelen van deze banen is het doel van deze massage. Door deze prikkelingen draagt men ertoe bij dat er in het lichaam een harmonisatie optreed.


De massage stimuleert en herstelt de oorspronkelijke werking van de zenuwen. Ook de blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en oppervlakkigst gelegen meridiaan. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen/afvalstoffen af.

Wat kan deze massage voor je betekenen?

-rust, veiligheid en geborgenheid
-stress verminderen
-bevorderd het zelfgenezend vermogen.